En gang i måneden snurrer vi film i Salen. Fredager vises film for voksne og lørdager setter vi opp film for barn. Filmene er knyttet opp mot dagsaktuelle temaer eller Norgespremierer på nye filmer. Det vil være billetter til noen av visningene. Du kan lese mer om filmen her.

Gratis inngang!

Little wing

Tid: Fredag 11. oktober kl. 17.00
Spilletid: 100 min.
Finsk språk, norsk tekst.
Spillefilm
Passer fra 9 år.

Little Wing fra Oscar-nominerte Selma Vilhunen lar oss følge Varpu, en 12 år gammel finsk jente med et brennende ønske om å finne sin biologiske far. Varpu, som på de fleste områder fungerer som omsorgsperson for sin egen mor, sliter med kommentarer fra venner om morens merkelige oppførsel og det faktum at hun aldri nevner sin far. Presset av jevnaldrende, og overveldet av morens totale hjelpeløshet tjuvkobler Varpu en bil og legger ut på en reise for å finne faren. Den praktiske gjennomføringen har hun null problemer med. De emosjonelle utfordringene er derimot overveldende, selv for veslevoksne Varpu. Little Wing er en virkelighetsnær og stillferdig film der mye er fortalt mellom linjene, og gjennom Varpus uttrykks- og lengselsfulle ansikt.

Omtale hentet fra www.filmrommet.no

Denne filmen vises i anledning FNs internasjonale jentedag.

Operasjon mørkemann

Tid: Lørdag 12. oktober kl. 11.00 og 13.00
Spilletid: 82 min.
Norsk tale
Spillefilm
Passer fra 9 år
Gratisbilletter fra 5. oktober kl. 10.00.

Billetter

Mystiske hull i bakken dukker opp på sletta i løpet av natta og fører til at sykkelen til Oliver blir ødelagt. Hvem har laget hullene og hvorfor? Ledetrådene fører barnedetektivene Tiril og Oliver til Mørkemannen. For å komme til bunns i mysteriet må de grave i fortiden og ta i bruk sin aller beste triks og knep, og benytte snarrådighet og teknologi. Operasjon Mørkemann er som en spennende «Sherlock Holmes»-historie for hele familien.

Omtale er hentet fra www.filmrommet.no

18. oktober er det premiere på Operasjon mumie! Hva med å lade opp med denne?

Info

Når:
11. – 12.10

Hvor:
Salen, Grimstad bibliotek
Jernbanebrygga 1, Grimstad

Pris:
Gratis

Billetter:
Billetto logo

 

 

 

Kontakt:
Grimstad bibliotek
37250190
E-post
Sort facebook-logo