Det nye biblioteket fyller ett år søndag 9. desember, og det vil vi feire! Vi vil se tilbake på åpningen, og det blir en fin dag med mye morro på biblioteket. Allerede nå har vi avslørt at vårt julerom åpnes med et foredrag av biblioteksjef Brit Østerud, og vi har flere spennende arrangementer på tapetet. Følg med her for mer informasjon!

Fredag 7. desember

Kosedyrovernatting

Bli med på kosedyrovernatting! Fredag kveld inviterer vi hele Grimstads kosedyrbefolkningtil overnatting på biblioteket, og alle kosedyreiere kan være med på å legge kosedyrene. Vi skal selvsagt synge nattasanger for kosedyrene, og det blir både høytlesning og kveldsmat for kosedyreierne. Kosedyrovernattingen starter kl. 17.30.

Lørdag 8. desember

Kosedyrvekking

Etter kosedyrovernattingen må kosedyrene selvsagt hentes! Kl. 10.30 blir det velles vekking, og vi avslutter med å synge bursdagssanger.

Åpning av julerommet

Denne julen har vi gjort om Salen til et stort julerom, hvor alle som vil kan lytte til tradisjonell julemusikk, lese julefortellinger og finne roen i en ellers stresset tid. Dette rommet åpnes kl. 14.00 med et foredrag av biblioteksjef Brit Østerud, hvor hun forteller om julens tradisjoner og hvordan den har endret seg gjennom tidene.

Natursti

Lørdag fra kl. 10.00-14.00 arrangerer vi natursti inne på biblioteket, og det er mulig å vinne flotte premier. Det er egne stier for barn og voksne.

Utstillinger

Vi har funnet frem bilder av byggingen, og vi jobber med å få til en utstilling av avisartikler fra 70-tallet og frem til i dag. Visste du at allerede før biblioteket flyttet inn i Storgaten 44 var man klar over at bygget var uegnet for formålet?

Info

Når:
7. – 8. desember
17.30-15.00

Hvor:
Grimstad bibliotek
Jernbanebrygga 1
Grimstad

Pris:
Gratis

Kontakt:
Grimstad bibliotek
37250190
E-post
Sort facebook-logo