Mandag 29. januar ble oppstartmøtet for den nye Kodeklubben Grimstad avholdt. Nesten 50 interessenter møtte opp, og fikk høre om planene og ideene for den nye kodeklubben. Kodeklubben Grimstad er et kurstilbud for barn mellom åtte og 14 år, og målet er å motivere barn og unge til å bli kjent med teknologi gjennom lek. Med hjelp av ulike verktøy skal teknologiens verden utforskes og eksperimenteres med, og det vil bli muligheter for å gjøre egne prosjekter om man er interessert.

I første omgang arrangeres det et nybegynnerkurs, og det er mål om å få til kurs for viderekomne om det er interesse for det etterhvert. Det er også gode muligheter for progresjon i nybegynnerkurset, som vil si at de som er flinke vil få mer å strekke seg etter.

Den første kursgruppa er allerede full, men det jobbes med å få mentorer og veiledere til enda en kursgruppe. Derfor lønner det seg å melde seg på, da du blir satt på liste for den nye gruppa. Påmeldingen finner du her: https://www.checkin.no/event/15550/kodeklubben-grimstad-nybegynnerkurs-i-koding

Du kan også følge Kodeklubben Grimstads aktiviteter på facebook!

Foto: Reidar Jortveit