UTSOLGT!

Billetter

Billettene frigis lørdag 11. januar kl. 10.00!

Felicia og Fernando er gode venner og jobber sammen på Det Lille Sirkuset. Billie er den snakkende musa som kommer helt fra Frankrike for å være med i Det Lille Sirkuset. Han og Felicia blir fort gode venner men Fernando takler dårlig at ting blir annerledes enn det var før. Han blir skikkelig sjalu. Og lei seg. Og guffen.
Men hvis Billie er musestille kan ikke Fernando erte ham for at han snakker rart. Og hvis han holder seg for seg selv, blir nesten usynlig, slipper han å høre at han er dum. Og liten.
Ungene trekkes inn i spenningsfeltet på scenen etter hvert som dramaet utvikler seg. Noen inviteres opp på snakkekrakken for å fortelle Felicia hva som skjer og kanskje dele noen erfaringer. Når oppgjørets time tvinger seg frem må Felicia og det unge publikum legge press på Fernando for å få alle kort på bordet og dumme tanker og såre følelser frem i lyset. Ungene lærer seg Den lille vennesangen – en sang som både små og store tar til seg og som er fin å bruke videre i hverdagens små og store utfordringer

Dette teateret passer for barn fra 3-6 år.

Foto: Privat

Info

Når:
18.01.2020
Kl. 13.00

Hvor:
Amfiet, Grimstad bibliotek
Jernbanebrygga 1, Grimstad

Pris:
Gratis

Kontakt:
Grimstad bibliotek
37250190
E-post
Sort facebook-logo