Sal og møterom

Du har tilgang på sal med plass til inntil 97 personer (90 stoler), og to møterom med plass til 15 personer. Disse kan bookes opp til seks måneder i forveien, og tilbudet er gratis for lokale lag og foreninger, organisasjoner og ikke-kommersiell virksomhet. Bookingforespørsler sender du inn nedenfor. Søknadsfrist for høstsemesteret(15. august til 14. januar) er 1. juni, mens søknadsfrist for vårsemesteret(15. januar til 14. august) er 1. november. Etter søknadsfristene kan man booke rom dersom de er ledige. Vi gjør oppmerksom på at møterom «Henrik» (1. etasje) ikke er tilgjengelig med rullestol e.l. utenfor ordinær åpningstid. 

Utleiereglement finner du her.

Salen har 90 stoler, prosjektor, gruppebord, scenemoduler og talerstol. I tillegg til dette kan bibliotekets lyd- og lysutstyr samt frittstående prosjektorer lånes. Dette må avtales med oss. Stoler og bord må rigges og ryddes selv. Du finner dette i et tilstøtende lagerrom. 

Bokkaféen har alle serveringsrettigheter, og bestilling gjøres direkte til kaféen. Kontaktinformasjonen er  tlf. 48346198 eller epost: asemere26@gmail.com.

Bookingforespørsel

Er du ...

Rom (påkrevet)

Åpent eller lukket arrangement (påkrevet)

Ekstrautstyr (valgfritt)

Jeg har lest og aksepterer utleiereglementet (se lenke i hovedmenyen). (påkrevet)

Priser

Lokale lag og foreninger, organisasjoner og ikke-kommersiell virksomhet:

Gratis!

Næringsliv eller utenbys lag og foreninger

Møterom Henrik og Knut:

Halvdag: 800
Heldag: 1500
Timepris: 400

Salen:

Halvdag: 1500
Heldag: 3000
Timepris: 600