AVLYST: Film: Gubben & katten 2: Findus drar til månen

Tid: Lørdag 4. april kl. 10.30
Spilletid: 76 min.
Norsk tale
Spillefilm
Utgitt: 2000
Passer for alle

Det hele startet en dag da Pettersen ble innelåst på do. Han ble fryktelig sur. Så sur at han ville ha Findus til å vaske og gjøre rent! Findus bestemmer seg for å skrive til Kongen, for ifølge Findus er det Kongen som bestemmer! Og Findus mener bestemt at Kongen kan overbevise Pettersen om at små katter ikke skal vaske og gjøre rent. Findus gir brevet til det vinglete og fartsgale postbudet som pliktoppfyllende lover å levere det…
Mens Findus venter på svar, får han og Gubben all slags spennende besøk, av alt fra en tiger til en ensom elg, nebbete høner og til og med en og annen påtrengende slektning som Gubben og Katten hadde glemt!

En dag har postbudet med seg et brev til Findus i veska, men idet brevet skal overleveres til Findus, er brevet plutselig forsvunnet! Hvor ble brevet av? Hvem var avsenderen? Hva stod det i brevet, og hvorfor er huset plutselig skinnende rent en dag de kommer hjem fra fisketur?

Omtale hentet fra filmrommet.no

11. april er verdensdagen for bemannet romfart. Forberedelsene til en tur i rommet tar lang tid, og derfor markerer vi dette en uke i forveien!

Stikkord: ,

Dato

04 apr 2020
Expired!

Tid

10:30 - 11:45
Salen

Sted

Salen
Grimstad bibliotek
Kategori
Grimstad bibliotek

Arrangør

Grimstad bibliotek
Telefon
37250190
E-post
grimstad.bibliotek@grimstad.kommune.no