KORONAMELDING:

På grunn av koronasituasjonen vurderes alle bookinger i henhold til gjeldende retningslinjer. Maks antall personer er begrenset til syv (Henrik og Knut) og 35 (Salen). Arrangøren plikter å stille med en ansvarlig arrangør som holder oversikt over alle deltakere. Munnbind er påbudt på alle arrangementer. I Henrik og Knut er bord og stoler satt opp med ideell avstand, og det er ikke anledning til å flytte på møblene. Arrangøren må til enhver tid påsé og legge til rette for at alle holder minst én meters avstand. Spør gjerne personalet om råd. Merk at bookinger kan kanselleres på kort tid hvis det blir nødvendig. Ved akutte sykdomstilfeller skal syke personer plasseres i sykerom frem til de kan forlate huset. Dette er ammerommet (ved leie av Salen), og filmrommet (ved leie av møterommene Henrik og Knut)

Sal og møterom

Du har tilgang på sal med plass til inntil 97 personer (90 stoler), og to møterom med plass til 15 personer. Disse kan bookes opp til seks måneder i forveien, og tilbudet er gratis for lokale lag og foreninger, organisasjoner og ikke-kommersiell virksomhet. Bookingforespørsler sender du inn nedenfor. Søknadsfrist for høstsemesteret(15. august til 14. januar) er 1. juni, mens søknadsfrist for vårsemesteret(15. januar til 14. august) er 1. november. Etter søknadsfristene kan man booke rom dersom de er ledige. Vi gjør oppmerksom på at møterom “Henrik” (1. etasje) ikke er tilgjengelig med rullestol e.l. utenfor ordinær åpningstid.

Utleiereglement finner du her.

Salen har 90 stoler, prosjektor, gruppebord, scenemoduler og talerstol. I tillegg til dette kan bibliotekets lyd- og lysutstyr samt frittstående prosjektorer lånes. Dette må avtales med oss. Stoler og bord må rigges og ryddes selv. Du finner dette i et tilstøtende lagerrom.

Bokkaféen har enerett på servering i Salen og møterommene, og bestilling gjøres direkte til kaféen.

NB: Bookingskjemaet er ustabilt i Internet Explorer. Vi anbefaler at du bruker andre nettlesere.

Bookingforespørsel

Er du ...

Rom (påkrevet)

Åpent eller lukket arrangement (påkrevet)

Ekstrautstyr (valgfritt)

Jeg har lest og aksepterer utleiereglementet (se lenke i hovedmenyen). (påkrevet)

Jeg har lest koronameldingen øverst på siden, og bekrefter at ...

Priser

Lokale lag og foreninger, organisasjoner og ikke-kommersiell virksomhet:

Gratis!

Næringsliv eller utenbys lag og foreninger

Møterom Henrik og Knut:

Halvdag: 800
Heldag: 1500
Timepris: 400

Salen:

Halvdag: 1500
Heldag: 3000
Timepris: 600