Vi har skanner, kopimaskin og printer tilgjengelig for alle. Tilbudet er selvbetjent, og kopi kan kun benyttes i betjent åpningstid.

Skanning

Vi har fått ny scannerløsning. Ny veiledning vil bli publisert så snart alt er på plass. Frem til da, kontakt skranken for hjelp.

Kopi

Vi har fått ny kopiløsning. Ny veiledning vil bli publisert så snart alt er på plass. Frem til da, kontakt skranken for hjelp.

""

Utskrift

Vår nye utskriftsløsning Princh er en brukervennlig løsning, som gir deg muligheten til å skrive ut fra både PC, nettbrett og mobil.

Hvordan?

1: Mobil og nettbrett

Last ned Princh-appen fra App store eller Google Play. Sjekk informasjonsvideoene for iPhone eller Android for å se fremgangsmåten.

2: Egen PC

Du kan skrive ut fra egen PC ved å gå inn på print.princh.com. Se informasjonsvideoen for å se fremgangsmåen.

3: Bibliotekets PCer

Fra bibliotekets maskiner kan du skrive ut på vanlig måte. Etter å ha trykket på “Skriv ut” så blir du dirigert til et område hvor du velger dine foretrukne innstillinger. Se informasjonsvideoen for å se fremgangsmåten.

Betalingsalternativer

Ytterligere informasjon om Princh finner du på tjenestens nettsider, i tillegg til informasjonsplakatene på biblioteket. Spør gjerne en bibliotekar om du lurer på noe.

Priser for kopi og utskrift (pr. side)

A4 (sort/hvitt)

3

A4 (farge)

5

A3 (sort/hvitt)

4

A3 (farge)

6

+ 1 kr. for den første siden.

Betaling for kopi gjøres i skranken.

Betaling for utskrift gjøres i Princh.