Kom og se filmer på biblioteket! Filmene vises i Salen, og man kan kjøpe mat og drikke i Bokkaféen. Visningene er gratis. Denne gangen viser vi følgende filmer:

Fredag 06.04, kl. 14.30: Den unge Zlatan

Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: Seks år
Spilletid: 96 minutter
Se trailer her: https://filmrommet.no/film/details.aspx?filmid=12563

Fortellingen om Zlatan Ibrahimovic. Et bråkjekt talent fra Rosengård, like karismatisk som brilliant, men med et innvendig sinne som alltid er på grensen til å eksplodere ute på gresset. Det er også historien om en ung gutt under konstant press fra sine omgivelser, som helt alene reiste fra Sverige for å slå seg frem i fotballens finstue. En steinhard kamp både på og utenfor gressmatta.

Omtale er hentet fra filmrommet.no

 

Fredag 06.04, kl. 17.00: Børning 2

Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 12 år
Spilletid: 98 minutter
Se trailer her: https://filmrommet.no/film/details.aspx?filmid=12601

Oppfølger til suksessen BØRNING!

Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.

Når Roys gravide kjæreste arrangerer en «ute av fengsel» fest, dukker noen av hans gamle billøpfiender opp og utfordrer han til å være med på et nytt løp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk. Roy nekter. Han prøver å holde seg på matta og vil heller bruke tiden sin på Nina enn å kjøre billøp. Men når Roy finner ut at Nina skal være med på løpet sammen med kjæresten sin Charlie, må han forsøke å stoppe henne.

Løpet blir vilt og vanskelig; over fjell, glatte veier og isete innsjøer. Det blir også en jakt mellom bilene og politiet, som gjør alt de kan for å stoppe løpet.

Omtale er hentet fra filmrommet.no