Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/grimstad/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148
Selvbetjening - Grimstad bibliotek

Selvbetjening

Grimstad bibliotek og Fevik filial er selvbetjente bibliotek. Det vil si at når du er i biblioteket, så kan du søke i katalogen, samt låne ut og levere inn helt på egenhånd. Du finner oppskrifter på dette nedenfor.

Søke i katalogen

Dette kan du gjøre på egne enheter, og på alle maskiner i biblioteket. Trykk her for å gå til vår katalog. Det er egne maskiner dedikert til katalogsøk i 1. etasje (mellom kaféen og hyllene), og i 2. etasje til høyre for kopimaskinen. Maskinen i 1. etasje skal etterhvert også kunne brukes til utlån og innlevering.

Utlån og innlevering

Utlån og innlevering gjør du på maskinene i 2. etasje, som står midt i rommet. Her kan du låne ut, levere inn, sjekke status og fornye lån. De to siste kan du også gjøre på egne enheter, og alle maskiner i biblioteket. Da trykker du her, og logger deg inn med lånekortnummeret og PIN-koden din. Om du ikke husker sistnevnte, så henvender du deg i skranken i betjent åpningstid.