Bilde av Morten Jentoft.

Rapport fra Ukraina – Morten Jentoft i samtale med Steinar Nielsen.  

Morten Jentoft (67), mangeårig NRK-journalist, har den siste tiden har oppdatert oss fra slagmarken i Ukraina. Morten kjenner landene i det tidligere Øst-Europa svært godt og han har vært NRKs korrespondent i Russland i flere omganger. Han snakker blant annet samisk, russisk og finsk og har særlig godt kjennskap til forholdene i nordområdene både før og etter Sovjetunionens sammenbrudd. Han har solide historiekunnskaper og har skrevet flere bøker om relasjonene mellom folk i nordområdene.  

Morten Jentoft vil samtale med tidligere NRK-redaktør Steinar Nielsen. Vi vil naturlig nok få høre om Russlands angrep på Ukraina og Mortens egne opplevelser knyttet til arbeidet i krigssonen, men med sine gode historiekunnskaper evner han også å sette konflikten inn i et historisk perspektiv. 

Digitalt arrangement på Grimstad bibliotek. Dette er et arrangement i prosjektet Direkte fra Agder-bibliotekene, og det sendes digitalt til våre samarbeidsbibliotek. Vil du delta fysisk kan du reise til Arendal bibliotek.

Billetter

 

Info

Når:
28.11.2023
Kl. 19.30

Hvor:
Salen, Grimstad bibliotek
Jernbanebrygga 1, Grimstad

Pris:
Gratis

Kontakt:
Grimstad bibliotek
37250190
E-post