Til foresatte

Fra 1. juni til 31. august kan alle som går i 1.-7. trinn delta på Sommerles.no. Sommerles gjør lesing enda morsommere, og det er helt gratis å være med. Sommerles er for alle! På Sommerles.no kan det registreres både bøker som barna har lest selv og bøker de har lest sammen med noen eller lyttet til (høytlesning og lydbøker). For hver bok som registreres, får deltakerne XP (poeng) og går etter hvert opp i level. Barna kan både få kule digitale trofeer på nettsiden og hente fysiske premier på biblioteket. På Sommerles kan dere også få lesetips og løse oppgaver knyttet til årets Sommerlesfortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

For å bli med på Sommerles.no går dere inn på nettsiden som åpner 1. juni, og lager en profil til barnet. Hvis dere trenger hjelp, er det bare å spørre på biblioteket deres. Så er det bare å lese i vei!
Vi håper at dere vil hjelpe barna slik at de kan delta på lesekampanjen og få gode leseopplevelser hele sommeren! Ta gjerne turen innom biblioteket deres for å få vite mer.
God sommer med Sommerles.no!